Vill ha tips!


Har ni läsare några roliga inredningstips eller idéer på något man kan tillverka själv, bygga, måla eller något annat?! Skriv gärna på kommentarerna!

En tavla klar!

Äntligen är en tavla klar! Tavlan är en canvastavla och jag började med att skissa ett kryss med blyerts. Sedan klistrade jag fast maskeringstejp på krysset för att få krysset så fint som möjligt när jag skulle måla på färgen. Jag använde akrylfärg.


Och här är resultatet!

Skyltar!


Har hittat så fina plåtskyltar som man kan köpa på en heminredningsbutik på nätet!


Jag hittade dem på: http://www.mixin.se/


Fler projekt på gång!

Jag har inte hunnit börja bygga än på min tavla, men nu hoppas jag kunna börja mer med den i veckan! Blir så roligt att bygga den och se hur det blir! Men jag har också lite andra projekt på gång, jag har köpt akrylfärger, penslar, palett och tavlor för att måla mina egna tavlor, roligt och enkelt! Dessutom kostar det inte så mycket!

Här är bilder på lite tavlor som man kan måla!
Har köpt brädorna!

Brädorna är köpta och sågade och snart kan arbetet med tavlan börja! Jag kommer skriva på bloggen hur jag går tillväga när jag bygger tavlan ifall nån av er läsare vill bygga en likadan!


Fint med blommor!

Något som gör det väldigt hemtrevligt och fint hemma är fina och färska blommor!


Tips från en bloggläsare!

Jag har fått in tips från en läsare på vimplar som är fina att ha både i sovrummet eller vardagsrummet! Dessa kommer från en engelsk hemsida där de säljer vimplar, det ska tydligen vara billigare att handla dem från England, men det finns i Sverige också. Hittar man inte den färg man vill ha kan man ju sy själv!

Hemsidans adress:
http://www.notonthehighstreet.com/thecontemporaryhome/product/union-jack-funky-bunti

Mina planer!


Nu ska jag snart starta mitt lilla byggprojekt, bygga min tavla! Därför ska jag ge mig ut och leta efter bra brädor och färg. Sen får vi se hur resultatet blir, har inte byggt en tavla tidigare, men det blir spännande! Fick även idén att snickra ihop en fin skylt av en bräda, målad i vitt med någon fin text på!Kattens säng!


Här kommer en bild på vår katts säng, korgen är gammal men bädden är ny. Är det nån som har byggt egna New Englandsmöbler som vill komma med lite tips?!


Lite tips!

Vad roligt att många har hittat min blogg! Jag måste tipsa om några fina möbler som är New Englandinspirerade!

Denna fina skohylla från Ellos för 749 kr. Skulle vara fint att ha en dyna på, har sett fina man kan köpa på MIO om man inte syr själv förstås!


 
Hatthylla från Ellos 649 kr.

Jättefin skänk från Ellos 999 kr.  


Inredningsbloggen i New Englandsstil

Hej!

Här kommer jag blogga om inredning, inspiration och mina idéer kring New Englandsstilen. Jag köper nya möbler och inreder, men letar även begagnade möbler och inredning. Just nu letar jag efter en tavla med USAflaggan på. Är det nån som tillverkar såna själv som jag kan beställa eller har du en begagnad du vill sälja?


RSS 2.0