Hälsokokboken å boksortering

I helgen när vi hade gäster fick vi en kokbok i present! Hälsokokboken heter den, nu ska det lagas nya nyttiga och goda recept! Boken är rosa å fin och kommer passa jättebra i köket!


Eftersom boken är så fin, kom jag på att man kan sortera sina böcker efter färg! Jag hittade en bild här på det, vad tycker ni om det?!


Virka figurer!Har ni sett den här boken? I den kan man lära sig att virka massor med söta figurer; vampyrer, robotar, riddare och en massa andra! Beskrivningarna ska tydligen vara enkla och lättlästa! Kanske ska gå och köpa sig lite garn och en virknål! Figurerna kan man ju ställa i någon fin hylla eller samlade på rad i köksfönstret?!


Doftljus

FiguierCalming

Nu känns det som det börjar bli höst, då är det mysigt å tända mycket ljus! Särskilt fina doftljus är fint hemma!


Fina texter!

Något som kan vara en fin inredningsdetalj hemma är textschabloner som man kan sätta upp på dörren, ovanför dörren eller på väggen. Den nedersta bilden med bokstäverna är ju perfekt om man vill skriva något eget; namn eller ett budskap!
Schablon "Take the time to...."

Schablon med bokstäver, versaler


Fin!

Mahjongspel i ask, 750 kr, Q antik, broderad rosvepa, 275 kr, Old touch, grön vas, 2.900 kr, Bacchus antik, och pigtittare, 785 kr, Vass.

Såg denna bilden och tyckte att denna piggtittaren var väldigt fin, den ser så gammaldags ut men passar ändå att kombinera med ny inredning! Det är ju det som är kul med inreding att man blandar gammalt och nytt!

Loppisfynd!

Den här fina brödboxen hittade jag på en mysig loppis, visst är den fin?!RSS 2.0